با توجه به تعداد زیاد افزونه‌ها، شما فکر می‌کنید که بهترین افزونه افزایش سرعت در سایت وردپرسی کدام است؟ جالب است بدانید که چندین افزونه از نگاه ما در لیست بهترین‌ها قرار می‌گیرند. اینکه شما کدام افزونه را انتخاب کنید، به بخش فنی سایت مرتبط است. در میان تمام افزونه‌ها یک یا دو افزونه بسیار پرطرفدار است که احتمالا شما هم نام آن را شنیده‌اید، اما آیا واقعا این پلاگین برای همه وب‌سایت‌ها مناسب است؟

چه ویژگی‌هایی در وب‌سایت تعیین می‌کند که شما کدام افزونه را انتخاب کنید؟ پلاگین‌های کش وردپرس انواع گوناگونی دارند اما میزان سازگاری آن‌ها با وب سرور سایت بسیار مهم است. در مفهوم وب سرور یک مفهوم داریم با عنوان معماری وب سرو که در هر سرور میزبانی متفاوت است. یکی از نکاتی که هنگام انتخاب میزبان باید به آن توجه کنید، نرم‌افزارهایی است که برای اجرای سایت، روی سرورها قرار گرفتند. معماری سایت، همان نرم‌افزاری هستند که سایت را اجرا می‌کنند.

اگر به یک متخصص برای افزایش سرعت نیاز دارید، این خدمات توسط حمید پرویز کارشناس دیجیتال مارکتینگ و سئو با بیش از 20 سال تجربه، ارائه می‌شود. شما می‌توانید با مراجعه به بخش خدمات افزایش سرعت سایت وردپرس آماده ارائه خدمات حرفه ای به شما هستیم.

تاثیر وب سرور در انتخاب بهترین افزونه افزایش سرعت چیست؟

تاثیر وب سرور در انتخاب بهترین افزونه افزایش سرعت چیست؟

افزونه انتخابی شما باید معماری سرور همخوانی داشته باشد. با توجه به اینکه در این مقاله به انتخاب بهترین پلاگین افزایش کش وردپرس می‌پردازیم، باید بدانید که بهترین سرور برای سایت‌های وردپرسی، وب‌سرورهایی هستند که از PHP پشتیبانی می‌کنند. برای اینکه بدانید وب‌سایت شما چه وب سروری دارد، در پنل وردپرس روی “ابزارها” و در لیست باز شده روی “سلامت سایت” کلیک کنید. در صفحه باز شده روی “سرور” کلیک کنید تا لیست کشویی آن باز شود. مقابل “سرور وب” نوع وب سرور را نوشته است.

به طور کلی دو نوع وب سرور داریم. برای سایت‌هایی که از فضای هاست اختصاصی استفاده می‌کنند، وب سرور nginx و برای سایت‌هایی که از فضای هاست اشتراکی استفاده می‌کنند، وب سرور LiteSpeed انتخاب می‌شود. شاید بپرسید که چرا از nginx برای هاست‌های اختصاصی استفاده می‌شود؟ وب سرور انجین ایکس برای هر سایتی به تنظیمات اختصاصی نیاز دارد. بنابراین، هاست‌های اشتراکی که چندین وب‌سایت را در خود جای می‌دهند نمی‌توانند از آن استفاده کنند. سرعت وب سرور nginx از LiteSpeed بیشتر است؟ بله، این وب سرور سرعت بسیار بالایی دارد.

پلاگین افزایش سرعت سایت چطور عمل می‌کند؟

پلاگین افزایش سرعت سایت چطور عمل می‌کند؟

هر گونه اطلاعاتی اعم از ویژگی‌های ظاهری سایت و محتوا، با هر بار لود صفحه توسط پلاگین‌ها اجرا می‌شوند. منظور از ویژگی‌های ظاهری، تنظیمات قالب، جای قرار گرفتن تصاویر سایت مانند لگو و بنرها و شیوه نمایش محتوا که مجموعه‌ای از فرمت‌های از پیش تعیین شده است. شما در تمام صفحات سایت، لوگو را مشاهده می‌کنید، آیا هر بار که یک صفحه جدید لود می‌شود، لگو دوباره از دیتابیس استخراج می‌شود؟ در صورتی که پلاگین مناسب برای افزایش کش وردپرس انتخاب کرده باشید، خیر. برای لود هر صفحه سایت، هزاران درخواست به وب سرور ارسال می‌شود.

وب سرور موظف است که به تمام درخواست‌ها در کسری از ثانیه پاسخ دهد. نتیجه نصب افزونه افزایش سرعت هنگام لود صفحات سایت مشخص می‌شود. در مقاله متخصص سئو به طور کامل به بررسی خدمات موثر بر سئو سایت پرداختیم. همچنین اگر استراتژی خود را براساس تبلیغات در بستر گوگل طراحی کردید، مطالعه مقاله اصطلاحات گوگل ادز برای آشنایی با پروژه ادز، خالی از لطف نیست.

یک فضایی از حافظه به نام حافظه کش وجود دارد که آخرین تغییرات در سایت روی آن ذخیره می‌شود. با این کار دیگر نیازی نیست که برای لود هر صفحه، به سرور درخواست ارسال شود. کش فضایی از حافظه برای امکان دسترسی سریع به منابع سایت است و هر اندازه که سرعت کش بالا باشد، سرعت لود صفحات سایت هم بالا می‌رود. احتمالا با این اصطلاح که “سایت کش کرده است” آشنا هستید. این نشان می‌دهد که مدت زمان برای آپدیت آخرین تغییرات زیاد تعریف شده است.

به عنوان مثال در تنظیمات کش مشخص شده است که به مدت 4 ساعت حافظه کش را نگهدار و سپس اطلاعات آن را حذف و اطلاعات جدید را آپدیت کن. این کار سرعت سایت را بالاتر می‌برد اما مشکلی که وجود دارد، برای سایت‌های که هر سایت آپدیت می‌شوند مناسب نیست چون کاربر اطلاعات بروز را ندارد.

معرفی بهترین افزونه افزایش سرعت

معرفی بهترین افزونه افزایش سرعت

اگر سایت شما هم به صورت وردپرس طراحی شده است، یکی از راه‌های افزایش سرعت، استفاده از افزونه است. افزونه‌های زیادی برای این کار طراحی شدند اما مهم این است که شما متناسب‌ترین را انتخاب کنید. همانطور که می‌دانید سئو سایت به عوامل بسیاری بستگی دارد.

سئو محتوا، سئو تصاویر، سئو خارجی، استراتژی لینک سازی داخلی و خارجی و البته سئو تکنیکال که سرعت سایت از جمله موارد موثر در بهبود سئو تکنیال است. همانطور که گفته شد، وب‌سایت‌های وردپرسی با وجود پلاگین‌های از پیش طراحی شده، به راحتی می‌توانند سرعت سایت را افزایش دهند. در لیست زیر سعی کردیم بهترین افزونه افزایش سرعت را ارائه کنیم.

افزونه بهینه سازی و افزایش سرعت سایت وردپرس WP Rocket

افزونه WP Rocket برای افزایش سرعت سایت

عوامل بسیاری بستگی دارد که یک افزونه در میان کاربران محبوب شود. اگر تجربه کار با پنل وردپرس را داشته باشید، احتمالا اسم WP Rocket را شنیده اید یا برای افزایش سرعت توسط یک کارشناس این افزونه به شما معرفی شده است. علت محبوبیت افزونه افزایش سرعت WP Rocket کاربری ساده و راه‌اندازی سریع است. از ویژگی‌های دیگر آن می‌توان به فشرده‌سازی فایل‌های CSS,HTML,JS و قابلیت تنظیم توسط کاربران مبتدی و حرفه‌ای باشد. پیش از دانلود و نصب این افزونه روی سایت بدانید که این پلاگین قابلیت سازگاری با پایگاه داده و ووکامرس را دارد.

ویژگی‌های پلاگین WP Rocket به اختصار:

  1. قابلیت تنظیم ساده توسط کاربر مبتدی و حرفه‌ای
  2. قابلیت سازگاری با ووکامرس
  3. قابلیت بهینه سازی پایگاه داده
  4. قابلیت سازگاری با پلاگین‌های چند زبانه
  5. فشرده سازی قوی CSS,HTML,JS
  6. قابلیت سازگاری با CloudFlare

برای دانلود مستقیم افزونه wp rocket روی لینک زیر کلیک کنید:

به گفته وب‌سایت رسمی WP Rocket امکانات و ویژگی‌های این افزونه شامل موارد زیر است.

Quick setup: 80% of web-performance best practices are automatically applied, no need to touch the code
The most powerful features for web performance: Caching, LazyLoad, Preload, Delay JS, Remove Unused CSS, just to name a few
Excellent support: Rely on our support service and technical documentation to solve your doubts
Broad compatibility with hostings, themes and plugins: The most popular WordPress tools trust us, and this should give you peace of mind
eCommerce compatibility: No matter what eCommerce plugin for WordPress you’re using, we’ve got your back
Multilingual compatibility: Customize the cache options for a specific language or for all languages at the same time

افزونه LiteSpeed Cache برای افزایش سرعت

افزونه LiteSpeed Cache برای افزایش سرعت

یکی از راه‌هایی که برای افزایش سرعت استفاده می‌شود، کش کردن صفحات است. کش یک حافظه مجازی است که برای دسترسی سریع به منابع طراحی شده است. هر صفحه‌ای که لود می‌شود، درخواست به سرور ارسال می‌کند. این در حالی است که به کمک حافظه کش، درخواست‌ها سریع پاسخ داده می‌شوند. افزونه LiteSpeed Cache هم به همین منظور طراحی شده است. نکته قابل توجه این است که از این پلاگین تنها با سرورهای لایت اسپید سازگار است.

ویژگی‌های پلاگین LiteSpeed Cache به اختصار:

  1. CSS، جاوا اسکریپت و HTML را کوچک کنید
  2. پاک کننده و بهینه ساز پایگاه داده
  3. حافظه پنهان CDN QUIC.Cloud رایگان
  4. بهینه سازی تصاویر Lazy-load
  5. پشتیبانی قالب تصویر WebP

برای دانلود مستقیم افزونه LiteSpeed Cache روی لینک زیر کلیک کنید:

افزونه PageSpeed Ninja برای افزایش سرعت

افزونه PageSpeed Ninja برای افزایش سرعت

با وجود اینکه این افزونه مانند دبلیوپی‌راکت محبوب و شناخته شده نیست اما در دسته بهترین پلاگین افزایش سرعت لود سایت قرار دارد. با نصب این افزونه می‌توانید سرعت لود صفحات سایت را بالا ببرید. این افزونه قابلیت‌هایی دارد که به افزایش سرعت کمک می‌کند. برای فشرده‌سازی فایل‌های باعث کند شدن لود صفحات شده‌است از فشرده سازی فایل Gzip استفاده می‌کند. برای بهبود سرعت سایت، یکی از اقدامات مهم فشرده سازی تصاویر و افزایش سرعت بارگذاری آن‌ها است. امکان بارگذاری تنبل یا Lazy Loading توسط این افزونه فراهم شده است.

ویژگی‌های پلاگین Pagespeed Ninja به اختصار:

  1. قابلیت بهینه‌سازی سایز و حجم تصاویر سایت
  2. امکان فشرده سازی فایل‌های CSS,HTML,JS
  3. بارگذاری Lazy Loading
  4. امکان به تعویق انداختن لود فایل‌های CSS,Javascript
  5. بهبود مسیر ضروری رندرینگ

برای دانلود مستقیم افزونه PageSpeed Ninja روی لینک زیر کلیک کنید:

افزونه Deactivate Plugins Per Page برای افزایش سرعت

افزونه Deactivate Plugins Per Page برای افزایش سرعت

افزونه‌های افزایش سرعت سایت وردپرس برای بهینه‌سازی فایل‌‎هایی که توسط دیگر پلاگین‌ها به سرور اضافه ‌می‌شوند، کاربرد دارد. در واقع به هر دلیلی، کاربر به برخی از افزونه‌ها نیاز دارد و برای بهبود سایت روی سرور نصب می‌کند، غافل از اینکه بسیاری از افزونه‌ها، شامل فایل‌های جاوا اسکریپت هستند که باعث کاهش سرعت لود صفحات سایت می‌شود. با نصب افزونه افزایش سرعت Deactivate Plugins Per Page از بارگذاری بی‌جای فایل‌های جاوا اسکریپت جلوگیری می‌شود که همین امر منجر به بهینه سازی سرعت سایت می‌شود.

ویژگی‌های پلاگین Deactivate Plugins Per Page به  اختصار:

  1. غیر فعال کردن افزونه‌های مخرب
  2. امکان شخصی سازی هر صفحه با توجه به افزونه‌ها
  3. امکان غیر فعال کردن افزونه‌ها برای پست‌های خاص
  4. کم حجم و کاربری آسان

برای دانلود مستقیم افزونه Deactivate Plugins Per Page روی لینک زیر کلیک کنید:

افزونه W3 Total Cache برای افزایش سرعت

افزونه W3 Total Cache برای افزایش سرعت

از جمله افزونه‌های افزایش سرعت که کاربری‌های دیگر هم دارد. افزونه W3 Total Cache قابلیت پشتیبانی از خدمات CDN و البته CloudFlare را دارد. با وجود قابلیت‌های زیادی که پشتیبانی می‌کند، اعم از ذخیره پایگاه داده و مرورگر و اطلاعات کاربران و همچنین فشرده سازی فایل‌ها، معایبی هم دارد که پیش از دانلود و نصب باید به آن توجه کنید. این واقعیت تلخ را بدانید که برای کار با این افزونه باید تنظیمات آن را بلد باشید. مانند افزونه‌های پیش، کاربری ساده‌ای ندارد و به همین دلیل لازم است که اطلاعات کافی برای کار با آن را داشته باشید.

برای دانلود مستقیم افزونه W3 Total Cache روی لینک زیر کلیک کنید:

جمع بندی بهترین افزونه افزایش سرعت

به طور کلی افزونه‌هایی که سرعت سایت را کاهش می‌دهند بسیار زیاد است اما مهم این است که افزونه انتخابی شما قابلیت سازگاری با معماری وب سرور را داشته باشد و همچنین شما بتوانید به سادگی با آن کار کنید. پیش از دانلود و نصب، می‌توانید به سایت رسمی پلاگین مراجعه کنید و اطلاعات لازم را دریافت کنید. این را به خاطر داشته باشید که برخی از افزونه‌ها مشکلاتی را برای سایت ایجاد می‌کند. به همین دلیل قبل از هر اقدامی اطلاعات کافی جمع آوری کنید یا با یک متخصص در تماس باشید.

سوالات متداول

بهترین افزونه افزایش سرعت 2024 چیست؟

بهترین افزونه‌های بهینه‌سازی سرعت در سال 2024 شامل WP Rocket، NitroPack، Perfmatters، WP Fastest Cache، Cache Enabler، WP Super Cache و W3 Total Cache است.

آیا پلاگین‌های وردپرس، تاثیرات منفی روی وب‌سایت دارند؟

به نوع پلاگین یا افزونه بستگی دارد. برخی از پلاگین می‌تواند مشکلات جدی را برای سایت ایجاد کند. نصب پلاگین به دانش نیاز و اطلاعاتی درباره آن نیاز دارد.

با چه ابزارهایی سرعت سایت را اندازه گیری کنیم؟

شناخته شده‌ترین ابزارها برای سایت SuperbThemes،PageSpeed Insights،WebPageTest،GTmetrix است.